Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
020 - 63 66 837

24-uurs zorg Gooi en Vechtstreek

Het kan zijn dat u om verschillende redenen sneller of vaker last heeft van klachten. Bijvoorbeeld door ouderdom, een chronische ziekte, een zware operatie of andere ongemakken. Het kan lastig zijn om te erkennen dat u (extra) hulp nodig heeft. Misschien bent u bang dat u naar een zorginstelling moet verhuizen om de zorg te ontvangen die u nodig heeft. U woont bijvoorbeeld in de regio Gooi en Vechtstreek en u wilt hier graag blijven. Zuster Jansen biedt in dit geval een uitstekende oplossing om uw zorgen weg te nemen: 24-uurs zorg in Gooi en Vechtstreek.

Onze 24-uurs zorg bij u thuis

Met 24-uurs zorg in Gooi en Vechtstreek van Zuster Jansen is het in de meeste gevallen goed mogelijk om thuis te blijven wonen. U kunt in uw eigen vertrouwde omgeving verblijven met uw naasten om u heen.

Onze 24-uurs zorg in Gooi en Vechtstreek is op particuliere basis en van hoog niveau. U ontvangt zorg bij u thuis die bij u past, afgestemd op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften. 24-uurs zorg is onze meest complete vorm van particuliere thuiszorg.

Er is altijd een professionele zorgverlener bij u aanwezig die u voorziet in de zorg die u nodig heeft. Een klein, vast zorgteam van maximaal vijf zorgverleners staat altijd voor u klaar.

Meer dan verzorging en verpleging

Wanneer u kiest voor 24-uurs zorg in Gooi en Vechtstreek van Zuster Jansen kiest u voor complete zorg. Dit houdt in dat u niet alleen de beste verzorging en verpleging ontvangt, onze zorgverleners doen meer. Zo kunnen we hulp bieden bij activiteiten die u graag onderneemt of waarbij u behoefte heeft aan ondersteuning. We kunnen u bijvoorbeeld bijstaan bij een bezoek aan uw apotheek of kunnen onze zorgverleners u meenemen naar het park.

Wilt u meer weten over 24-uurs zorg in Gooi en Vechtstreek van Zuster Jansen? Bekijkt u dan eens onze website. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met onze zorgcoördinators. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en u persoonlijk advies geven.

Lees meer bij Zuster Jansen